Vanwege de invloed en de maatregelen ten gevolge van het corona-virus is het enorm druk, zowel bij ons als onze verzendpartner. De levering van je pakket kan daardoor wat langer duren dan voorzien. Wij doen ons uiterste best om de vertraging tot een minimum te beperken. Dank voor jullie begrip.

Over ons

Ik ben Monique, moeder van Chiara en Ilan en zaakvoerster van oa Shangrila. Na een korte carrière als secretaresse ben ik begonnen als vertegenwoordigster van fantasiejuwelen en accessoires.

Na de geboorte van de kids werd ik heel ziek en moest een jaar lang cortisone nemen. Het resultaat mocht en kon gezien worden... 30kg extra Monique ! Hierdoor ging ik op zoek naar kleding die mijn nieuwe ik paste en kwam zo uit bij het merk Nook.... Het was zo'n succes dat er snel vele andere merken volgden. Dit was meteen de start van mijn nieuwe 'leven' in de mode wereld.

De volgende stap was vanzelfsprekend, ik wilde ook persoonlijk mensen helpen zich mooi te voelen. Zo ontstond onze winkel, Shangrila, ondertussen 25 jaar geleden op de Keyserlei in Antwerpen. Door omstandigheden zijn we een aantal keer verhuisd, naar de Lombardenstraat, Vlaamse kaai, Nationalestraat en andere leuke locaties in Antwerpen.

Tot ik 14 jaar geleden in een burn-out terecht kwam en alles opdoekte. Toen zeker het juiste besluit, maar het gemis naar m'n klantjes, de leuke babbels en stralende gezichten mistte ik te hard. Daarom zijn we 6 jaar geleden terug volle moed gestart met een nieuwe winkel in de Volkstraat.

Nu staan we voor alweer een nieuwe start, deze van onze online winkel. Een beetje noodgedwongen door de corona omstandigheden, maar dit stond al langer op de planning en wij zijn super enthousiast ! Hopelijk zijn jullie dat ook ?

 

 'Ik ben dankbaar en blij dat ik vele anderen kan helpen
zich mooi te voelen ondanks alle maatschappelijke vooroordelen.'
______

  

 

 
(Dit filmpje is opgenomen in ons vorige pand, ondertussen zijn wij verhuisd naar Volkstraat 64 - Antwerpen)